Derneğimiz üyeleri, RUNATOLİA' da LÖSEV için koştular. ANTİAD, yaklaşık 2 aydır süren kampanya ile Lösev için üyelerinden ve iş dünyasından ciddi destek sağlayarak 45 lösemi hastası öğrencinin burs almasını sağladı.
RUNATOLİA 2019 koşusuna katılan ve görkemli bir kalabalık ile koşuya renk katan ANTİAD üyeleri, kurumsal olarak Runatolia'da yarıştılar. Aralarında Kaptan Amerika, Süpermen ve Thor gibi animatörlerin de renk kattığı organizasyonu düzenleyen derneğimiz, koşunun ardından Atik'te üyelerine ve Antalya Lösev yetkililerine barbekü partisi düzenledi.
Lösev Antalya İl Koordinatörü Tutku Canıdar, "ANTİAD ile RUNATOLİA 2019'da birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını, destekleri sayesinde 45 öğrenciye burs imkanı sağladıklarını, önümüzdeki dönemlerde de birlikte çalışmak istediklerini" dile getirdi.
Koşunun ardından Barbekü etkinliğinde söz alan Derneğimiz Başkanı Av.Ersen GÖKSAN, "koşuya katılan ve dışarıdan maddi ve manevi destek veren tüm üye ve yakınlarına teşekkür ederim, 55 kişi ile Antiad adına Lösev için koştuk, gururla ifade etmeliyim ki Lösev'in Runatolia'daki en büyük destekçisi olduk, Lösemi tedavisi gören çocuklarımızın eğitimlerine katkı olabilmek her şeyden önce bizim için bir görevdi. LÖSEV'E destek verme onurunu bizlere yaşatan LÖSEV Antalya İl Koordinatörü Tutku hanıma ve Lösev çalışanlarına çok teşekkür ederim" diyerek sözlerini noktaladı.